Merhaba arkadaşlar, az çok iki tarafta beni tanımaktadır. Bir iki düşüncemi de ben yazayım dedim. Konuya olduğunca objektif bakmaya çalıştım.
Bu mesajı yazmamak için sabah 05:30'a kadar gerçekten düşündüm. Olayların başlangıç sebebi beni hiç alakadar etmez, fakat şu bir gerçektir ki; Aranız iyiyken bal kaymak, kötüyken ana avrat küfür olmasın.. Arkamdan edilen küfürlerin bir hakaret olduğunu da belirtmek isterim. (TCK 125 - Bir kimseye onur, şeref ve saygınlığını rencide edebilecek nitelikte somut bir fiil veya olgu isnat eden veya sövmek suretiyle bir kimsenin onur, şeref ve saygınlığına saldıran kişi, üç aydan iki yıla kadar hapis veya adlî para cezası ile cezalandırılır. Mağdurun gıyabında hakaretin cezalandırılabilmesi için fiilin en az üç kişiyle ihtilat ederek işlenmesi gerekir.)
Birbirinize karşı yaptığınız siber saldırı konularına değinmek istiyorum;
Tek taraflı bir durum söz konusu değil bunu öncelikle 2 tarafta bilsin. Tunahan sen discordda hesabını sildin mi artık kapattın mı bilmiyorum ama ne yaptığını ne dediğini ne gönderdiğini çok iyi bilirsin. Mert aynı şekilde tüm yazılarını sildiğini sende iyi bilirsin. O yüzden kimse kendini çokta ak kaşık sanmasın.. Konuya şöyle bir baktığımda herkes kendince haklı çıkma gayretinde. Daha düne kadar burdaki ekibin hepsi çok iyiydiniz. Ne oldu da birbirinizi bo* çukuruna itme peşindesiniz ? Neyi kime ispatlamaya çalışıyorsunuz? Burada herkes kendince aldığı (veya arkadaşları tarafından taşınan) görüntülerle birbirinize karşı meydan okuma yarışına girmişsiniz. Memleket meselesi olmadan şu konuyu oturup kendi aranızda çözün. Eğer çokta bilginiz varsa yok siber saldırıymış yok bilmem neymiş, gidin birşeyler yapın başarın en iyi yerlerde görelim sizleri de tebrik edip destekleyelim. Bırakın birbirinize karşı kin ve nefreti de vatana millete hayırlı evlat olun.
Saygılarımla..