Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF

RUİNS PVP ve BİZE YAPILAN KARALAMA KAMPANYASI HAKKINDA

Cidden acıyorum yazık ya böyle kurumsal bi hostingin yetkilisi saldırı çıkıyor cık cık cık sadece yazık...

69937

DF
SS'ler saldırdıkları firma sahibine ve network yöneticisine benim tarafımdan iletildi. Teşekkürler ekran görüntüleri için
konu size gelecek olursa sizin hakkınızda pek iyi şeyler elde edilir bir konu yok hatta yaptığınız birbirinden ağır suçlar kanıtları ile şahsi bilgisayarlarımızda tutulmakta. Aynı olayı bundan 2 3 ay öncesi r10 sayfası üzerinden açtınız ve rezilliğiniz ortaya çıkınca foyanız attı renginiz soldu Muhammed Bey. Bundan 2 ay öncesi kadar yasal yollara başvuracağım diye bağıran siz laflarınızın arkasında durmayı öğrenip burada kendi formunuzda iftira atabilirsiniz. Biraz daha ileri seviyeye taşınır ise konu farklı bir forum sitesi üzerinden kimsede olmayan fakat sizi ve tüm firmanızı rezil edebilecek bir şeyler tarafımızdan yayımlanacak. Ddos'un ise tarafımızdan çıktığını söylüyorsun aynısını r10 dan yaptınız fakat ben hala somut bir kanıt görememekteyim aynı r10 da açtığınız konu gibi asılsız konuşmaya devam edebilirsiniz sizi ve dediklerinizi dinleyip kaale alan sayısı sadece piyasada sizin peşinizde bir köpekçesine gezen çıkar ilişkisi kuran arkadaşlarınız. O yüzden dediklerinizi umursamamakla kalıp ileri seviyeye giderseniz ileri seviyelere gideceğimizi belirtiyorum. :)

DF
Siz en son covid olmuştunuz geçmiş olsun atlatabildinizmi?
evet sadece gülerek geçelim dediğimizde dalga geçmiyordum herkesin gördüğü üzere sanal alem bu tip çocuklar ile dolu halinize yazık yapamadığı şeyleri bile yaptım diyor aynısını bize de iletti hala bekliyorum elbet bir gün

DF
Eskiden kalma mesajları atacak iseniz arkadaşlar aynı sözü geçen grup içerisinde yanınızda köpek diye gezirdiğiniz tayfur ve muhammed berat adlı arkadaşa iletin biraz da kendilerinin attığı içlerinde sizin de olduğunuz mesajları da gösterebilirler herkes kötüyken sizin iyi olmanız güldürücü

DF
Öncelikle şöyle bir açıklama yapayım baran dediğiniz kişi gayet iyi bir insan tanışalı 2 ay oluyor fakat gerçekten iyi bir insan şöyle bir mevzuya gelirsek dehost denen firmanın makineleri gerçekten aşırı ucuz ve kalitesiz bunu burada çoğu kişi biliyordur açık ve net yani bi paket kuruyorsunuz 2 3 saate bir makinede sıkıntı çıkıyor fln değişik bir sistem Bu konuda aşırı derece suçlu psikolojisi ve karalama var boş konular açıyorsunuz gayette iyi adamlar.
milletin serverine ddos atmaya çalışarak pek bir yere gelemeceğini herkes öğrenmeli
Yetkilileri leet ya :D

Farklı yerlere atak çıkıp haksız karalama kampanyaları açıp içinde firma ismi geçirmemeleri gerekirken, kendileri çok iyiymişçesine karalamalar açmaktalar. Siz bizim firmamıza onların xx firması üzerinden geçiş yapmış birisisiniz burada en iyi olayı betimleyecek kişide sizsiniz demek doğru olur. Ayrıca bu xx firması proxy eklerken server cfgye eklenecek 2-3 satırı iletmektense VDS Şifrenize erişim olmadan ping sorununu gideremeyiz diyen bir firma.

DF
Evet malesef bunlar nasıl firma yetkilisi sunucuma vuruyorlar ?
Baran adlı kişinin iyi biri olduğu öznel bir yargıdır size göre çok iyi biridir bize göre değil, dehost konusuna gelirsek dedğiniz gibi urunleri cidden ucuz bunun ben kendileri ile bu konuyu bizzat kendim görştuğm zaman aldığım cevap şu oldu; Biz sirkülasyon sayesinde kazanıyoruz diğer firmalar daha pahalıya satıyor fakat daha az muşterileri var biz daha ucuza satarak bunyemizde daha fazla musteri bulundurduklarını iddia etmişlerdi, dodis konusuna gelirsem somut bir delil ile kanıtlanmış hiç bir şey yok hepsi asılsız suçlamalar, madem sundukları tum kanıtları doğru ise siber suçlar şube mudurluğune sikayette duyurusunda bulunabilirler.

DF
Eskiden kalma mesajları atacak iseniz arkadaşlar aynı sözü geçen grup içerisinde yanınızda köpek diye gezirdiğiniz tayfur ve muhammed berat adlı arkadaşa iletin biraz da kendilerinin attığı içlerinde sizin de olduğunuz mesajları da gösterebilirler herkes kötüyken sizin iyi olmanız güldürücü
Şu şekilde söyleyim eğerki sizde şu andan ekran alıntıları atmış olsaydınız bizimde dönüşümüz ona göre olur son günlerde bir olay yaşamadığımıza ve aramızda muhabbet geçmediğine göre bu şekilde size kanıtlı ekran alıntıları göstermem gerekiyor.

DF

Farklı yerlere atak çıkıp haksız karalama kampanyaları açıp içinde firma ismi geçirmemeleri gerekirken, kendileri çok iyiymişçesine karalamalar açmaktalar. Siz bizim firmamıza onların xx firması üzerinden geçiş yapmış birisisiniz burada en iyi olayı betimleyecek kişide sizsiniz demek doğru olur. Ayrıca bu xx firması proxy eklerken server cfgye eklenecek 2-3 satırı iletmektense VDS Şifrenize erişim olmadan ping sorununu gideremeyiz diyen bir firma.
uzaktan kontrolleri flnda yokki askdlaklsödf

DF

vds şifresi vermeden malesef halledemeyiz ?

DF
Arkadaşlar hala asılsız diyorsunuz acıyorum lütfen yapmayın kanser olacam yoksa TahaBey TahaBey Video kaydı alıp grup yazışmalarını atabilirim diyorumsiz bana asılsız diyorsunuz? at diyin ozaman dökelim herşeyi :D

69938

69939

69940

DF
Şu şekilde söyleyim eğerki sizde şu andan ekran alıntıları atmış olsaydınız bizimde dönüşümüz ona göre olur son günlerde bir olay yaşamadığımıza ve aramızda muhabbet geçmediğine göre bu şekilde size kanıtlı ekran alıntıları göstermem gerekiyor.

Ekran görüntülerinin çoğu F12 ibaret ?, bir sorum olucaktı yanlış anlama aklıma takıldığı için soruyorum Ruins PVP adlı Discord sunucunuzda atılan bir duyuruya deyinmek istiyorum Duyurunun içeriği şu şekildeydi; PC'si temiz olanlar gelsin hiç bir illegal işlem yoktur ADS geçicez Kef bol, hadi buraya kadar herşey normal bunun yanı da bunu yapan kişileri sunuduğunuz hediyeler aklımı karıştırdı açıkçası bu kadar hediyeyi hangi şekilde ve nasıl elde ettiğinizi açıklarmısınız?

DF

Ekli dosyalar

• IMG_20220109_123706.jpg
    IMG_20220109_123706.jpg
    18.4 KB · Görüntüleme: 24
hak eden hakkını buluyor ama hocam bi ton icraat var :/

DF
Ekran görüntülerinin çoğu F12 ibaret ?, bir sorum olucaktı yanlış anlama aklıma takıldığı için soruyorum Ruins PVP adlı Discord sunucunuzda atılan bir duyuruya deyinmek istiyorum Duyurunun içeriği şu şekildeydi; PC'si temiz olanlar gelsin hiç bir illegal işlem yoktur ADS geçicez Kef bol, hadi buraya kadar herşey normal bunun yanı da bunu yapan kişileri sunuduğunuz hediyeler aklımı karıştırdı açıkçası bu kadar hediyeyi hangi şekilde ve nasıl elde ettiğinizi açıklarmısınız?
Bizim taraflı gönderilen sslerin hepsinin videolu CTRL+R li kayıtları bulunmakta çekilebilir. Fakat sanırsam elinizde böyle bir imkan yok attığınız sslerde ya isim gözükmüyor ya kanal gözükmüyor hep birşeyler gizleme peşindesiniz farklı bir yalan karalama kampanyanız olacak ise beni bilgilendirebilirsiniz ara sıra buralarda oluyorum.

DF
bu adam datafexflan vuruyor tehlikeli bunlar ? dosid var :d

69945

DF
Bizim taraflı gönderilen sslerin hepsinin videolu CTRL+R li kayıtları bulunmakta çekilebilir. Fakat sanırsam elinizde böyle bir imkan yok attığınız sslerde ya isim gözükmüyor ya kanal gözükmüyor hep birşeyler gizleme peşindesiniz farklı bir yalan karalama kampanyanız olacak ise beni bilgilendirebilirsiniz ara sıra buralarda oluyorum.

Malesef elimizde Ekran görüntülerinin Ctrl+R li kayıtları bulunmamakta çünkü bu tür asılsız suçlamalar ile uğraşıcak değiliz, bu konuyu açma sebebim kendimizi ufacıkta olsa anlatabilmek olayların aslını birde bizden dinlemeleriydi elimizde olan Ekran görüntülerinin kullanarak hazırladık, bu konuyu SS'lerin gerçekliğini istediğiniz kadar istediğiniz şekilde inkar edebilirsiniz ama söylediğiniz sözlerin bizim için bir yükümlülüğü yoktur, yaptığınız faliyetlerin bir çoğunu olmasada bir kısım gerçeklerini biliyor sadece bunu bu tür forumlarda lanse etmekten çekiniyorsunuz galiba yukarda da sorduğum sorunun cevabını alamadığım için bir soruda Tunahan adlı kişiye sormak istiyorum, Döviz Kuru malum tavan yapmışken 10 adet plat keyi nasıl alındığını çok merak ediyordum?

DF

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!
// Adblock Kod Start // // Adblock Kod End//