Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
1. sunucuma kıyafet paketi atıyorum düzgün çalışması için ücretli lisans anahtarı sahibi olmam gerekiyormu
2. elinde güzel ve güncel lspd lssd lsms ve sivil kıyafet paketi olan varmı acaba
1. sunucuma kıyafet paketi atıyorum düzgün çalışması için ücretli lisans anahtarı sahibi olmam gerekiyormu
2. elinde güzel ve güncel lspd lssd lsms ve sivil kıyafet paketi olan varmı acaba (Ücretsiz)
2. elinde güzel ve güncel lspd lssd lsms ve sivil kıyafet paketi olan varmı acaba (Ücretsiz)
1. sorunuza cevap niteliğinde; herhangi bir lisansa ihtiyaç duyulmamakta paket eğer yeterli ise, içinde rar dosyası olarak geldiginde bilgi verilmekte paketlerin.
2. sorunuza cevap niteliğinde; Güncel paketlere sahibim lakin ücretli...
1. sorunuza cevap niteliğinde; herhangi bir lisansa ihtiyaç duyulmamakta paket eğer yeterli ise, içinde rar dosyası olarak geldiginde bilgi verilmekte paketlerin.
2. sorunuza cevap niteliğinde; Güncel paketlere sahibim lakin ücretli...
2. elinde güzel ve güncel lspd lssd lsms ve sivil kıyafet paketi olan varmı acaba