Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF

Valiant Design | LOGO,GİF,SUNUCU KLİBİ | TASARIM HİZMETLERİ

Allaha küfürlerini rar ın içine rat koyup müşterilerine attığını ve daha fazlasını

DF
Allaha küfürlerini rar ın içine rat koyup müşterilerine attığını ve daha fazlasını
rat koysam eğer ki insanlar zaten neden aktif olarak alışveriş yapsın? rat belli olurdu bile
Videon var dostum istersen atıyim ne ratı kendin daha iyi görürsün
eğitim amaçlı rat hazırlamışımdır ama makarasına atacağım demiş olabilirim nede olsa atmadım veya kimse zarar görmedi ve böyle bi çelişkiyede kapılmadı
ya bu ne boş adam .D
Videon var dostum istersen atıyim ne ratı kendin daha iyi görürsün
sana inanan kişilerde belli oluyor dostum herkes senden şikayetçi bi tane bile rat şüphesi ile oluşan forumum yok yada şikayetim Ekran görüntüsü 2024-11-27 165333.png
en azından insanların 5k verip o kadar çalışıp kazandığı parayla aldığı paketide yaymıyorum
dostum herkesin dini kendine
dine hakaret ettim ( bilinçsiz olduğum yaşlarda ) o da benim salaklığım ama kimseyi dinle yargılayamazsın yani bu çok saçma bişey şuanda Allah'a şükür müslümanım

DF
Son düzenleme:
rat koysam eğer ki insanlar zaten neden aktif olarak alışveriş yapsın? rat belli olurdu bile

eğitim amaçlı rat hazırlamışımdır ama makarasına atacağım demiş olabilirim nede olsa atmadım veya kimse zarar görmedi ve böyle bi çelişkiyede kapılmadı
ya bu ne boş adam .D

sana inanan kişilerde belli oluyor dostum herkes senden şikayetçi bi tane bile rat şüphesi ile oluşan forumum yok yada şikayetim Ekli dosyayı görüntüle 100842
en azından insanların 5k verip o kadar çalışıp kazandığı parayla aldığı paketide yaymıyorum

dostum herkesin dini kendine
dine hakaret ettim ( bilinçsiz olduğum yaşlarda ) o da benim salaklığım ama kimseyi dinle yargılayamazsın yani bu çok saçma bişey şuanda Allah'a şükür müslümanım
aciz bi çocuksun bilinçsiz olduğum yaşlarda diyorsun üstünden aylar geçmiş yıl bile geçmedi videoları yükleyip atıyorum buraya daha sağlıklı olur kimseyi dolandırmadım dolandırmamda ardını iddia eden kanıtlarıyla beraber gelsin o konuların 2si gereksiz kavgaya çağırıpda gelemeyen bir korkak tarafından açıldı diğerleride sonuçlanmış kanıtlarıyla beraber iletilen konulardır azcık zeki olsan zaten okuyup anlardın paketim fxap lı yayma leaklenme gibi bi durumu olamaz zaten kafanız çalışsa anlarsınız videoları bekle geliyor

DF
aciz bi çocuksun bilinçsiz olduğum yaşlarda diyorsun üstünden aylar geçmiş yıl bile geçmedi videoları yükleyip atıyorum buraya daha sağlıklı olur kimseyi dolandırmadım dolandırmamda ardını iddia eden kanıtlarıyla beraber gelsin o konuların 2si gereksiz kavgaya çağırıpda gelemeyen bir korkak tarafından açıldı diğerleride sonuçlanmış kanıtlarıyla beraber iletilen konulardır azcık zeki olsan zaten okuyup anlardın paketim fxap lı yayma leaklenme gibi bi durumu olamaz zaten kafanız çalışsa anlarsınız videoları bekle geliyor
aylar geçti bu arada ben sana öyle söyliyimde bunu biliyorsun ki sesimede bakarsan gelişme sürecinde olan bi ses mevcut sesimde ve fxap vs o tarz şeylerden anlamam ben yazanı okuyorum güvenilmezsin sen
at şu videoyu artık merak ettim

DF
aylar geçti bu arada ben sana öyle söyliyimde bunu biliyorsun ki sesimede bakarsan gelişme sürecinde olan bi ses mevcut sesimde ve fxap vs o tarz şeylerden anlamam ben yazanı okuyorum güvenilmezsin sen
at şu videoyu artık merak ettim
Demek güvenilmezim he :D insanların çakma bot ile discord sunucularını patlatmaya çalıştığın video da geliyor

DF
//
Burda Allaha küfür ettiğin için özür diletiyordum sana orda bile dalga geçiyordun

DF
Moderatör tarafında düzenlendi:
Ekli dosyayı görüntüle 100844
Burda Allaha küfür ettiğin için özür diletiyordum sana orda bile dalga geçiyordun
1732727929743.png

kanka 1 yıla yakın video kaydı yani şu sesime bak şuan yani bi sese girsek karşımda duramazsın attığım ddkda kendi zararıma ama şükür ediyorum ki ddk attığım yıllarıda atlattım insanları geçmişiyle tehtid etmekte ne biliyim yani şuanda kendini ne sanıyorsan dmdeki kayıtları atıyorsun şuanda senden korkucağımımı sanıyorsun sanal mafyamı oldun başımıza java diye bi hasmım olmaz benim sen nesin dilmisin PĞRWPQĞRQ

test amaçlı kendime attım yani olabilir böyle şeyler ? 1732728092844.png
Ekli dosyayı görüntüle 100844
videoyu silermisin dine hakaret bulunduruyor şikayetçi olacağım
tanıdık geliyormu bu mesela
beni tehtid edemezsin bu arada ben eski valiant degilim :D

DF
Ekli dosyayı görüntüle 100845

kanka 1 yıla yakın video kaydı yani şu sesime bak şuan yani bi sese girsek karşımda duramazsın attığım ddkda kendi zararıma ama şükür ediyorum ki ddk attığım yıllarıda atlattım insanları geçmişiyle tehtid etmekte ne biliyim yani şuanda kendini ne sanıyorsan dmdeki kayıtları atıyorsun şuanda senden korkucağımımı sanıyorsun sanal mafyamı oldun başımıza java diye bi hasmım olmaz benim sen nesin dilmisin PĞRWPQĞRQ

test amaçlı kendime attım yani olabilir böyle şeyler ?Ekli dosyayı görüntüle 100846

videoyu silermisin dine hakaret bulunduruyor şikayetçi olacağım

beni tehtid edemezsin bu arada ben eski valiant degilim :D
dine hakareti sen bulunduruyorsun ayrıca 1 yıla yakın video kaydı diyorsun videoda tarih gözüküyor 7 ay olmuş daha sunucu patlatma videolarını ileticem mb fazla diye almıyor bekle bi iftira attıysan bana bunu cevaplamam gerekir dostum

DF
1732728286501.png
Free tasarım isteyen kişi beni tehtid etmeye çalışıyor yazık sana bir de insan gibi salak gibi hatta tasarımyaptım ya sana hak etmezsin rezil bişeysin sen

DF
dine hakareti sen bulunduruyorsun ayrıca 1 yıla yakın video kaydı diyorsun videoda tarih gözüküyor 7 ay olmuş daha sunucu patlatma videolarını ileticem mb fazla diye almıyor bekle bi iftira attıysan bana bunu cevaplamam gerekir dostum
cevaplamana gerek yok sunucu vs patlatıyorum ama gidipte benden hizmet alan birinin sunucusunu patlatcak kadar düşmedim ?
dine hakareti ben bulundurmuyorum sen bunu yayınlıyorsun ses kime aitse o suçlanmaz yayınlayan suçlanır
işimi görüyordun benim için yeterli bu
iğrenç ve rezilsin haberin olsun utan kendinden dolandırdığın insanların çalıştığı tere yazık zamanımıda aldın boşa ne eşşeksin

DF
cevaplamana gerek yok sunucu vs patlatıyorum ama gidipte benden hizmet alan birinin sunucusunu patlatcak kadar düşmedim ?
dine hakareti ben bulundurmuyorum sen bunu yayınlıyorsun ses kime aitse o suçlanmaz yayınlayan suçlanır

iğrenç ve rezilsin haberin olsun utan kendinden dolandırdığın insanların çalıştığı tere yazık zamanımıda aldın boşa ne eşşeksin
Allaha şükür kimseyi dolandırmadım senin inancın ne bilmiyorum küfür ettiğin dine inancım diye tanımlıyorsun videoda herşey bariz istersen direk şikayet konusu açim oraya atim tüm videoları rahatsız oluyorsan şikayette bulunabilir herkes özgür bi ülkedeyiz biliyorsun

DF

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!
// Adblock Kod Start // // Adblock Kod End//