Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF

Valiant Design | LOGO,GİF,SUNUCU KLİBİ | TASARIM HİZMETLERİ

Allaha şükür kimseyi dolandırmadım senin inancın ne bilmiyorum küfür ettiğin dine inancım diye tanımlıyorsun videoda herşey bariz istersen direk şikayet konusu açim oraya atim tüm videoları rahatsız oluyorsan şikayette bulunabilir herkes özgür bi ülkedeyiz biliyorsun
yani açmana gerek yok bu şikayet edilecek bir şey değil açıkcası bu insanların kendi karakteriyle alakalı sen konuşmazsın başkası konuşur
e tamam patlatırım sanane bu adamlara verdiğim hiç bi hizmet yok ortada arkadaşıma laf atıyorlar bende sunucularındaki kanalları temizliyorum burda bişey yok sen neyini kasıyorsun ki sende sunucu patlatırsın istediğin gibi ama ortada bi maliyet varsa iş değişir

DF
yani açmana gerek yok bu şikayet edilecek bir şey değil açıkcası bu insanların kendi karakteriyle alakalı sen konuşmazsın başkası konuşur

e tamam patlatırım sanane bu adamlara verdiğim hiç bi hizmet yok ortada arkadaşıma laf atıyorlar bende sunucularındaki kanalları temizliyorum burda bişey yok sen neyini kasıyorsun ki sende sunucu patlatırsın istediğin gibi ama ortada bi maliyet varsa iş değişir
o dolandırıcı bu dolandırıcı diye konu açılıyormuş dediğin gibi ben niye açamıyorum işin ucunda şikayet konusu değilmi ? valiciğim

DF
> tatava yapmasana
o dolandırıcı bu dolandırıcı diye konu açılıyormuş dediğin gibi ben niye açamıyorum işin ucunda şikayet konusu değilmi ? valiciğim
tamam dostumda bu karakterle alakalı bi konu dolandırma değil?
belkide başkası seviyor hareketlerimi yada ddk eskiden attığım olan ddkyi sevmiyor diye konuşmuyor bu kişisel bi görüş olduğu için dolandırıcı değilim
forum içinde ddk atsaydım ( kucukken attıgım ) onu şikayet edebilirdin ama ben sana dmden atıyorum ve ayrıyetten çok eski bi kayıt yani ben forumdan ban yemicem demek değil bu yerim ama bu kanıt discordda dönüyor ve çok eski

DF
> tatava yapmasana

tamam dostumda bu karakterle alakalı bi konu dolandırma değil?
belkide başkası seviyor hareketlerimi yada ddk eskiden attığım olan ddkyi sevmiyor diye konuşmuyor bu kişisel bi görüş olduğu için dolandırıcı değilim

forum içinde ddk atsaydım ( kucukken attıgım ) onu şikayet edebilirdin ama ben sana dmden atıyorum ve ayrıyetten çok eski bi kayıt yani ben forumdan ban yemicem demek değil bu yerim ama bu kanıt discordda dönüyor ve çok eski
kardeşim 7 ay önce sanki asırlar geçmiş gibi yok küçükken doğdukdan 5dk sonra felan filan girme şu muhabbete boşuna
+ amacım seni banlatmak olsaydı zamanında banlatırdım millet görsün ne olduğunu diye atıyorum

DF
kardeşim 7 ay önce sanki asırlar geçmiş gibi yok küçükken doğdukdan 5dk sonra felan filan girme şu muhabbete boşuna
+ amacım seni banlatmak olsaydı zamanında banlatırdım millet görsün ne olduğunu diye atıyorum
evet aynen 7 ay çok uzun bir süre ama sen bilirsin

DF
doğru diyorsun 7 ay içinde koşmayı emeklemeyi öğrendin herhalde baya küçükmüşsün
agam kendine gel 7 aydan bahsediyoruz gelişme çağı diyoruz
> ee tamam kayıtları ilettin onu yaptın bunu yaptın ne değişti hayatında hala herşey doğru düzgün devam ediyor kalbi kırılan yok mutlu olan yok ne gereksiz baltalamayı seviyorsun

DF
agam kendine gel 7 aydan bahsediyoruz gelişme çağı diyoruz
> ee tamam kayıtları ilettin onu yaptın bunu yaptın ne değişti hayatında hala herşey doğru düzgün devam ediyor kalbi kırılan yok mutlu olan yok ne gereksiz baltalamayı seviyorsun
daha bitmedi yeni başlıyor videoları kesiyorum şuan çok uzun videolar

DF

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!
// Adblock Kod Start // // Adblock Kod End//