Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF

FivemTürk hakkındaki düşünceleriniz.

• Konbuyu başlatan Sado
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 84
  • Görüntüleme 7K

Sado

𝐅𝐈𝐕𝐄𝐌𝐓𝐔𝐑𝐊
Yönetici
Administrator
Web sitesi
sadicanozkaya.com.tr
Fivem Türk Hakkındaki düşünleriniz ve geliştirebileceğimiz konuları yorum olarak bizlere yani bu konunun altına yazabilirsiniz

logoooo.png

DF
Çok güzel ve kullanışlı olan, birsürü insanın faydalanabilceği ve fiveme dair herşeyi anında bulabildiğin public ve kaliteli bir forum sitesi gerçekten çok güzel ve başarılı ? böyle devam etmesi dileğiyle.

DF
Çok güzel ve kullanışlı olan, birsürü insanın faydalanabilceği ve fiveme dair herşeyi anında bulabildiğin public ve kaliteli bir forum sitesi gerçekten çok güzel ve başarılı ? böyle devam etmesi dileğiyle.
Güzel düşüncen için çok teşekkür ederiz Arda :)

DF
Güzel Düşüncelerin için teşekkür ederiz
logoooo.png

DF
Yorumunuz için teşekkürler. Siz ve sizin gibi düşünen arkadaşlara sonsuz teşşekkürler. Her şeyin en iyisi olması için uğraşıyoruz.

DF
yaklaşık 8 aydır fivem ile uğraşıyorum son 2 aydır ise Fivem Paketleri ile ilgileniyorum script vs.Yani şu site olmasa ne yapardım dediğim oldu yani site sayesinde çok şey öğrendim öğrettiler saolsunlar :)
Son zamanlarda düşmeler olsa da çözüleceğini umuyorum.Emeği geçen herkese teşekkürler

DF
yaklaşık 8 aydır fivem ile uğraşıyorum son 2 aydır ise Fivem Paketleri ile ilgileniyorum script vs.Yani şu site olmasa ne yapardım dediğim oldu yani site sayesinde çok şey öğrendim öğrettiler saolsunlar :)
Son zamanlarda düşmeler olsa da çözüleceğini umuyorum.Emeği geçen herkese teşekkürler
Sizlere bir şeyler katabildi isek ne mutlu bize :) Değerli yorumun için çok teşekkürler.

DF
Darkmode olmalı ve bazı konularda güncel atınca son mesaj atılan konulara düşmüyor bununda düzelmesi lazım diye düşünüyorum teşekkürler :)

DF
Çoğu kullanıcının bildiği ve öncelik vererek girdiği bir forum. Bu site sayesinde çok şey öğrendim çok şey paylaştım ve insanlara yardımcı oldum. Teşekkürler FivemTURK

DF
Açıkçası ben çok beğendim platformu.Çoğu insanın arayıp bulamadığı fivem dair herşey kolaylıkla bulup denemesi ve Onun hakinda bilgi almasi resimli ve video halinde ön gösteri açıkçası muazzam.

DF
Çoğu kullanıcının bildiği ve öncelik vererek girdiği bir forum. Bu site sayesinde çok şey öğrendim çok şey paylaştım ve insanlara yardımcı oldum. Teşekkürler FivemTURK
Açıkçası ben çok beğendim platformu.Çoğu insanın arayıp bulamadığı fivem dair herşey kolaylıkla bulup denemesi ve Onun hakinda bilgi almasi resimli ve video halinde ön gösteri açıkçası muazzam.

Değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederiz.

DF
Kesinlikle dark mode olmalı , ve tabiiki bizim gibi ekmeğini burdan kazanan insanlar için en büyük ekmek kapısı :D

DF
Dark mode konusunda bende katılıyorum olsa güzel olur onun dışında çok güzel bir site yapmışsınız cidden emeği geçen herkesin eline koluna sağlık <3

-By Eyymacu

DF
6 aydır Fivem ile uğraşıyorum Fivemtürkdeki yararli paylaşımlar olsun gerek ekibin ilgi alakası olsun cidden ben dahil çoğu kullanıcı için büyük bir hazinedir.
FivemTürk ekibi Başarılarınızın devamını dilerim.
Dipnot darkmode bencede olsun

DF
İlgili yönetim ekibi ve başarılı bir forum fivem ile alakalı çok değerli bir o kadar da güzel paylaşımlar yapan ve insanları bir araya getiren fivemtürke başarılarının devamını diliyoruz. Fivemtürk gururumuzdur.

DF
sitede herkes birbirini destekliyor hiç bir sitede olmayan bir sorun çözme ekibi var bur da sorunumu atıyorum 1 saatte çözülyor çok kaliteli başarılı içerisindeki insanlar gayet saygılı çok da güzel scripthler paylaşılıyor daha iyi yerlere gelmeniz dileğiyle.

DF
Eskiden olduğu gibi gamehosting satışına izin verilse daha güzel olabilir. (ONAYLI FİRMALARIN)

DF
Darkmode olmalı ve bazı konularda güncel atınca son mesaj atılan konulara düşmüyor bununda düzelmesi lazım diye düşünüyorum teşekkürler :)

Darkmode Konusunda site geliştiricilerimize bigli vereceğim çok fazla istek var anladığımız kadarı ile bu konuda gerekli işlemleri sağlayacağız en kısa zamanda.

@justAtakan ile birlikte :)

Güzel yorumun için çok teşekkür ederiz , biz bu şekilde yorumlar gördükçe FivemTurk yönetim ekibi olarak çok mutlu oluyoruz.

DF
Bende burdan tüm güzel yorum yazanlara ayrı ayrı teşekkür ediyorum sonuçta onlarda benim gibi sevmiş ve bu forumun sevilen bir halde olmasını isterim :)

DF
sitede herkes birbirini destekliyor hiç bir sitede olmayan bir sorun çözme ekibi var bur da sorunumu atıyorum 1 saatte çözülyor çok kaliteli başarılı içerisindeki insanlar gayet saygılı çok da güzel scripthler paylaşılıyor daha iyi yerlere gelmeniz dileğiyle.

Güzel yorumun için sana da çok teşekkür ederiz , eğer ki sizlere ve sana yardımcı olabildi isek ne mutlu bize.
Eskiden olduğu gibi gamehosting satışına izin verilse daha güzel olabilir. (ONAYLI FİRMALARIN)

Onaylı firma olsa da kaliteli hizmet sağlamadığı zaman çok fazla şikayet konusu açılıyordu ve bu gerçekten bizi etkiliyordu , kişi FivemTurk üzerinde barındığı ve onaylı firma olduğu için güvenip alıyordu lakin biz güvence sağlamıyorduk sorun yaşadığında ise kendisini gene forumda buluyordu , zaten hali hazırda şuan forumumuz üzerinde ki tüm satış konularını kaldırdık gamehosting ile ilgili şuan için tekrardan eklenmesi düşünülmüyor.

DF

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!
// Adblock Kod Start // // Adblock Kod End//