Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF

FivemTürk hakkındaki düşünceleriniz.

• Konbuyu başlatan Sado
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 84
  • Görüntüleme 7K
İçeride agresif ve "toksik" bir kitle var, bu kitle forumdaki çoğu kişiyi rahatsız ediyor/kışkırtıyor. Bu tarz insanlara forumda yer verilmesini doğru bulmuyorum bana kalırsa en büyük sorun bu fakat aktiflik ve paylaşım açısından şimdiye kadar gördüğüm en iyi forum olabilir.
Bu kişileri raporlayarak bize bildire bilirsin bizim de doğru bulmamız halinde gerekli aksiyonları alacağımızdan emin olabilirsin , güzel yorumun için teşekkürler :)

DF
Tasarım değişikliğine gidilebilir gibi ve darkmode güzel olur. (Darkmode gelene kadar operagx darkmode kullanabilirsiniz.)

DF
Tasarım değişikliğine gidilebilir gibi ve darkmode güzel olur. (Darkmode gelene kadar operagx darkmode kullanabilirsiniz.)
Son yapılan toplantıda üzerine uzun uzun konuşuldu en yakın zamanda dark modun geliceğini düşünüyorum, tasarım konusunda aldığım duyumlara göre birkaç süpriz olabilir, güzel önerilerinden dolayı teşekkür ederiz...

DF
Son yapılan toplantıda üzerine uzun uzun konuşuldu en yakın zamanda dark modun geliceğini düşünüyorum, tasarım konusunda aldığım duyumlara göre birkaç süpriz olabilir, güzel önerilerinden dolayı teşekkür ederiz...

Teşekkürler :)

DF
Fivem Türk Hakkındaki düşünleriniz ve geliştirebileceğimiz konuları yorum olarak bizlere yani bu konunun altına yazabilirsiniz

logoooo.png
Her şey gayet güzel Sadece bir görüşüm var o da DAHA İYİ YERLERE GELMESİ DİLEĞİ iyi forumlar

DF
Güzel düşüncen için teşekkür ederiz.. Sizlerin sayesinde daha iyi yerlere geliyoruz..

DF
Severek zamanımı geçirdiğim bir forum onaylı satıcı olayına bende katılıyorum iyi forumlar dilerim..

DF
Çok yararlı bir site gerçekten fivem konusunda nerdeyse herşeyi bulabilirsiniz fivemle ilgilenen herkesin bilmesi gereken bir site

DF
Çok yararlı bir site gerçekten fivem konusunda nerdeyse herşeyi bulabilirsiniz fivemle ilgilenen herkesin bilmesi gereken bir site
Güzel düşüncelerin için çok teşekkürler , bizleri tercih ettiğiniz için biz teşekkür ederiz.

DF
Bence en iyi forum sitelerinden yonetim ekibi cok sağlam basrlarnizin devamni diliyorum

DF
ygtondr ygtondr

Güzel düşüncelerinizden dolayı çok teşekkür ederiz, iyi forumlar.

DF
Kişiler arası mesajlaşma geliştirilebilir onun dışında efsane bir yer.

DF
Kişiler arası mesajlaşma geliştirilebilir onun dışında efsane bir yer.
Diğer üyeler ile özel mesaj yolu ile konuşabilirsiniz, bu özellik aktif olarak var zaten. Güzel yorumlarınız için teşekkür ederiz.

DF
Gerçekten Fivem İçin En Samimi Ve İyi Forum.Teşekkürler FivemTürk.

DF
Gerçekten Fivem İçin En Samimi Ve İyi Forum.Teşekkürler FivemTürk.
Teşekkürler güzel yorumun için , sizlere bir spoiler vereyim hemen.

Dark Mode Neredeyse bitti çok güzel eklentiler ile birlikte getiriyoruz beklemede kalın.

Yeni Update notlarını bekleyin :)

DF
Fivem Script Paket Vb Herşey İçin En İyi Site Diyebilirim Başarılar ??

DF

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!
// Adblock Kod Start // // Adblock Kod End//