Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Güzel düşünceleriniz için çok teşekkür ederiz arkadaşlar , siz değerli üyelerimiz ile her zaman FivemTurk olarak daha ileriye gideceğiz.
Çok güzel bir projemiz mevcut KOD ADI: ONAYLI SATICI , yazıp geçiyorum detay vermeyeceğim lakin uzun süredir beklenen belkide bir çok kişinin çok mutlu olacağı bir sistem geliyor beklemede kalın.
Uzun süredir takip ettiğim, Serverbutik kanatları altına geçtikten sonra her gün mutlaka girip göz attığım forumdur. Gerek paylaşımlar, gerek yardımlar vs hoşuma giden bir çatı. Yaklaşık 9 aydır aktif olarak Serverbutik.com ve Fivemturk.com ile çalışmaktan mutluluk duyuyorum.
Kendi Sunucu Paketimi Toplarken Bana Çok Fazla Yardımcı olan bir Forum Sitesi Hatalarımda Yanlışlarım Yardım Lazım Olduğunda Destek Bulduğum Bir Site Umarım Böyle Devam Eder
Uzun süredir takip ettiğim, Serverbutik kanatları altına geçtikten sonra her gün mutlaka girip göz attığım forumdur. Gerek paylaşımlar, gerek yardımlar vs hoşuma giden bir çatı. Yaklaşık 9 aydır aktif olarak Serverbutik.com ve Fivemturk.com ile çalışmaktan mutluluk duyuyorum.
Kendi Sunucu Paketimi Toplarken Bana Çok Fazla Yardımcı olan bir Forum Sitesi Hatalarımda Yanlışlarım Yardım Lazım Olduğunda Destek Bulduğum Bir Site Umarım Böyle Devam Eder
Her zaman daha iyiye sizlerle birlikte gittiğimizi belirtmek isterim , bildiğimiz her şeyi FivemTürk yönetimi olarak paylaşmaya yardım etmeye hazırız! Her zaman yeniliklerle ve güncellemeler ile karşınızdayız Türkiye'nin en büyük ve en aktif forum sitesi olmaktan gurur duyuyoruz.
Arz talep'e göre reklam alanlarını arttırmıştık lakin bende sizlere hak veriyorum isteğinizi değerlendirip en kısa zamanda reklam alanlarını azaltacağız.
Şahsen gezerken en kolay şekilde konulardan yararlanabileceğim, aradığımı bulabildiğim, gerekirse yardım alabildiğim değerli insanlardan oluşmakta. Herkese bunun içinde ben teşekkür ederim. Umarım daha fazla kitleye hitap edebilmeniz dileğiyle...
Şahsen gezerken en kolay şekilde konulardan yararlanabileceğim, aradığımı bulabildiğim, gerekirse yardım alabildiğim değerli insanlardan oluşmakta. Herkese bunun içinde ben teşekkür ederim. Umarım daha fazla kitleye hitap edebilmeniz dileğiyle...
Arz talep'e göre reklam alanlarını arttırmıştık lakin bende sizlere hak veriyorum isteğinizi değerlendirip en kısa zamanda reklam alanlarını azaltacağız.
Geri bildiriminiz için teşekkürler ek olarak şunuda belirtmek istiyorum biraz daha sade ve flat tasarım yapılırsa daha güzel ve düzenli olacaktır. Teşekkürler iyi çalışmalar.
Uzun süredir saldırı almıyoruz tamamen çözümlemiş durumdayız sabahları erken saatlerde genelde biz kendi sistemlerimizi test ediyoruz saldırılara karşı ne gibi yanıt veriyor forumun seyrek olduğu saatlerde.
Ödül kısmına gelirsek bir ekip arkadaşım da öneride bulundu ayın FivemTurk'ü gibisinden veyahut Ayın paylaşımcısı gibi şeyler yapmalıyız dedi haklı buldu neler katabiliriz neler geliştirebiliriz düşünüyorum.
İçeride agresif ve "toksik" bir kitle var, bu kitle forumdaki çoğu kişiyi rahatsız ediyor/kışkırtıyor. Bu tarz insanlara forumda yer verilmesini doğru bulmuyorum bana kalırsa en büyük sorun bu fakat aktiflik ve paylaşım açısından şimdiye kadar gördüğüm en iyi forum olabilir.