Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Dark mode konusunda ise arkadaşlar talebinizi en kısa sürede yerine getireceğiz , peki hali hazırda bulunan bu temadan memnun musunuz ? Direk tema değiştirmemizi ister misiniz , tabiki yanında dark mode da eklenecek .
6 AYDIR AKTİF Bİ ŞEKİLDE KULLANDIĞIM FİVEME DAİR HERŞEYİ ANINDA BULABİLDİĞİM PUBLİC VE FORUM SİTESİ. EMEĞİ GEÇEN FİVEM TÜRK YETKİLİLERİNE TEŞEKKÜRLER BİZLERE DAHA İYİ FORUM SAĞLAMAK İÇİN UĞRAŞIYORLAR.
Türkiye'nin en geniş çaplı oyun forum'u olabilir. Buradaki içeriklerin haddi hesabı yok. 10/10 ortam ve her yazı saygı sevgi çerçevesi içinde. Söyleyecek çok birşey yok yetkililer desen hepsi bomba gibi ilgili ve bilgili kişiler. İyi Çalışmalar...
Türkiye'nin en geniş çaplı oyun forum'u olabilir. Buradaki içeriklerin haddi hesabı yok. 10/10 ortam ve her yazı saygı sevgi çerçevesi içinde. Söyleyecek çok birşey yok yetkililer desen hepsi bomba gibi ilgili ve bilgili kişiler. İyi Çalışmalar...
[
Bence fivemtürk çok güzel bir yer fivem'e yeni başlayan biri bile buraya konu açarak rahatlıkla destek alınabiliyor benim önerim bence site siyah tema olmalı site siyah tema olursa hem göz yormaz hemde daha klas gözükür diye düşünüyorum
Kısaca özet geçeyim FiveM'E dağir herşey bu form'da diyebilirim Her türlü Destek var Paylaşım var Yardım var Anlatılacak gibi değil Fivemturk.com Ailesine Sevgiler Saygılar
Bence fivemtürk çok güzel bir yer fivem'e yeni başlayan biri bile buraya konu açarak rahatlıkla destek alınabiliyor benim önerim bence site siyah tema olmalı site siyah tema olursa hem göz yormaz hemde daha klas gözükür diye düşünüyorum
Fivem TR de yeni developerların çok kolay öğrenebilceği yardım alabilceği ve scriptlere kolayca erişebilceği sadece yeni değil iyi developerların bile bulamadığı scriptleri bulmasına yarayan muazzam bir site HelaaaaaaĞlll <3
Fivem TR de yeni developerların çok kolay öğrenebilceği yardım alabilceği ve scriptlere kolayca erişebilceği sadece yeni değil iyi developerların bile bulamadığı scriptleri bulmasına yarayan muazzam bir site HelaaaaaaĞlll <3
Bu İşe Başladıgımda İlk Yaptıgım Şey Buraya Kaydolmaktı , O Günden Bu Yana Ben Birçok Şey Kattım Belki Arkadaşlarıma , Ama Burdan'da Öğrendiğim Çok Şey Oldu Bu İşte O Yüzden Buranın Yeri Bende Ayrı , Ayrıca Yönetime Teşekkürler <3 <3
Darkmod konusunda Hardware geliştirmeleri sürerken geçici olarak "Opera GX tarayıcı" kullanarak her sayfa için optimize ettiği darkmod dan yararlanabilirsiniz. fivemtürk.com da full optimize bir şekilde çalışır durumda şu anda, iyi kullanımlar dilerim.
Hardware Dört gözle bekliyoruz. Yeni dönem herkes için hayırlı olsun.
Darkmod konusunda Hardware geliştirmeleri sürerken geçici olarak "Opera GX tarayıcı" kullanarak her sayfa için optimize ettiği darkmod dan yararlanabilirsiniz. fivemtürk.com da full optimize bir şekilde çalışır durumda şu anda, iyi kullanımlar dilerim.
Hardware Dört gözle bekliyoruz. Yeni dönem herkes için hayırlı olsun.