Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF

FivemTürk hakkındaki düşünceleriniz.

• Konbuyu başlatan Sado
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 84
  • Görüntüleme 7K
gerçekten çok kaliteli bir site fivem adına en çok burayı kullanıyorum ve çok memnunum herkesede gönül rahatlığı ile öneririm :)

DF
Yaklaşık 4-5 ay önce sebepsiz saçma sapan 2-3 veledin gazına gelip beni banlamıştınız.Bende o andan itibaren buranın çöp bir siteden ibaret olduğunu düşündüm ve bir daha girmedim.Şimdi girdim bir baktım atılan banları açmışsınız.

Şimdi sorucaklarım ;

1-)Madem açıcaksınız niye ban atıyorsunuz ?
2-) 2-3 veledin gazına gelip ban atıcak kadar basitmisiniz ?
3-) Site aktifliğini yitirip herkes teker teker gidince böyle banları açıcakmısınız ?
4-)Siteye ve topluluğa yararı olan Kodlama ve Yazılım bilen insanları banlayıp onları burdan soğutmak mı daha çok yararlı bu foruma yoksa evde annesi babası tarafından dışlanmış odasına kapatılmış bütün gün pc başında oturup forumda ona buna sataşan ve ağzı süt kokan 15-16 yaşında çocuklar mı daha yararlı bu foruma?

Yanıtlarınızı bekliyorum.

DF
Yaklaşık 4-5 ay önce sebepsiz saçma sapan 2-3 veledin gazına gelip beni banlamıştınız.Bende o andan itibaren buranın çöp bir siteden ibaret olduğunu düşündüm ve bir daha girmedim.Şimdi girdim bir baktım atılan banları açmışsınız.

Şimdi sorucaklarım ;

1-)Madem açıcaksınız niye ban atıyorsunuz ?
2-) 2-3 veledin gazına gelip ban atıcak kadar basitmisiniz ?
3-) Site aktifliğini yitirip herkes teker teker gidince böyle banları açıcakmısınız ?
4-)Siteye ve topluluğa yararı olan Kodlama ve Yazılım bilen insanları banlayıp onları burdan soğutmak mı daha çok yararlı bu foruma yoksa evde annesi babası tarafından dışlanmış odasına kapatılmış bütün gün pc başında oturup forumda ona buna sataşan ve ağzı süt kokan 15-16 yaşında çocuklar mı daha yararlı bu foruma?

Yanıtlarınızı bekliyorum.
Sitenin yönetimini ele almış bulunuyorum , sizi bir önceki yönetim ekibi banladığını hatırlıyorum ve şuan ki yönetim ekibi 0 dan oluşturuldu eskiye dair kimse bulunmamaktadır. Neden ban yediğinizi hatırlamıyorum lakin daha öncesinde atılan fütursuz banlar açıldı belli başlı sebebi olmayan banlar açılmıştır merak ettiğiniz başka bir soru varsa cevaplayabilirim.

DF

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!
// Adblock Kod Start // // Adblock Kod End//